Олімпійська чемпіонка з художньої гімнастики Аліна Кабаєва, яку підозрюють в таємних стосунках з російським президентом Володимиром Путіним, розповіла про плани на своїх дітей: так, доньку вона планує віддати на художню гімнастику.

Читайте Знай в Google News!

Про це вона розповіла в інтерв'ю МИР24.

"Якщо вийде і буде дівчинка, то я б із задоволенням її віддала б в художню гімнастику", — пояснила Кабаєва, про яку в ЗМІ писали, що вона може бути матір'ю дітей Путіна.

За її твердженнями, художня гімнастика гармонійно розвиває дитину.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Аліна Кабаєва, фото з вільних джерел
Аліна Кабаєва, фото з вільних джерел

"У нас і хореографія, і фізичне навантаження, і прекрасна музика. Знову ж - колектив. Спорт - це правда здорово. Я всім дівчаткам маленьким кажу, що вони все вже чемпіонки, тому що приходять і працюють, долають себе", — заявила спортсменка.

В інтерв'ю Кабаєва також розповіла, що в спорт її відправили у віці трьох з половиною років. Крім того, мама привезла майбутню знаменитість в Москву, бо було очевидно, що в столиці більше перспектив.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у рік пологів фаворитки Путіна Кабаєвої головний акушер Росії купила нерухомість на 1 млрд.

Як повідомляв Знай.ua, Путін попрощався з Кабаєвою, промінявши її на соковиту студентку.

Також Знай.ua писав, що коханка Путіна відзначає день народження, чим прославилася Кабаєва за 37 років.