Неприємний інцидент стався в кондитерському магазині міста Миколаєва. Там покупці побачили і навіть зняли на відео живого щура.

Читайте Знай в Google News!

Відео інциденту до редакції "новин-N" надіслали постійні читачі.

На відеозаписі можна побачити, як в кутку приміщення, біля стійки самообслуговування причаївся значних розмірів гризун. Щур практично не рухається, оскільки злякалася відвідувачів.

Злякавшись відвідувачів, гризун практично не рухається.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що готова їжа в кулінарних відділах супермаркетів є досить популярним товаром, адже дозволяє заощадити час на приготування, або швидко і смачно перекусити протягом робочого дня.

Однак, не завжди можна бути впевненим в її якості і, як виявилося, терміні придатності. Телеграм-канал "Народний Ревізор", як доказ, виклав фото, надіслане читачами, а заодно клієнтами популярного супермаркету"Сільпо".

Чоловік купив готовий обід в кулінарії "Сільпо", а вже вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер наклеєний третім. Виходить, що термін придатності товару продовжували, як мінімум, двічі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, красивий зовні, але гнилий всередині, покупці попереджають про новий трюк супермаркетів.

Як повідомляв Знай. ua, у " Сільпо "навчилися" продовжувати " життя продуктів, по три наклейки з датами на товарі.

Також Знай. ua писав, що в Україні гарантовано зростуть ціни, названо цілий ряд популярних продуктів.