Неприємний інцидент стався в кондитерському магазині міста Миколаєва. Там покупці побачили і навіть зняли на відео живого щура.

Читайте Знай в Google News!

Відео інциденту до редакції "новин-N" надіслали постійні читачі.

На відеозаписі можна побачити, як в кутку приміщення, біля стійки самообслуговування причаївся значних розмірів гризун. Щур практично не рухається, оскільки злякалася відвідувачів.

Злякавшись відвідувачів, гризун практично не рухається.

Популярні новини зараз
"Розраховуйте на себе": ДТЕК хоче, щоб українці самі готувалися до зими Наступного місяця пенсія може не прийти – хто з пенсіонерів ризикує залишитися з пустим гаманцем Сонячна буря викликає масштабний збій енергосистем: постраждає вся планета Асфальт буде плавитись під ногами: в Україну знову повернеться спекотна погода
Показати ще

Раніше повідомлялося, що готова їжа в кулінарних відділах супермаркетів є досить популярним товаром, адже дозволяє заощадити час на приготування, або швидко і смачно перекусити протягом робочого дня.

Однак, не завжди можна бути впевненим в її якості і, як виявилося, терміні придатності. Телеграм-канал "Народний Ревізор", як доказ, виклав фото, надіслане читачами, а заодно клієнтами популярного супермаркету"Сільпо".

Чоловік купив готовий обід в кулінарії "Сільпо", а вже вдома виявив, що на лотку сьогоднішній стікер наклеєний третім. Виходить, що термін придатності товару продовжували, як мінімум, двічі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, красивий зовні, але гнилий всередині, покупці попереджають про новий трюк супермаркетів.

Як повідомляв Знай. ua, у " Сільпо "навчилися" продовжувати " життя продуктів, по три наклейки з датами на товарі.

Також Знай. ua писав, що в Україні гарантовано зростуть ціни, названо цілий ряд популярних продуктів.