Передбачення Ванги і свідчення про життя прибульців з Нібіру вже не приносять рейтингу російскому телебаченню. Погляди редакторів РЕН ТВ спали на ананас.

Читайте Знай в Google News!

Так, на російському телеканалі показали найголовніший конспірологічний рупор телебачення, канал взявся за викриття ананаса. Більшість людей, швидше за все, живуть і не знають, що в лусочках ананаса криється диявол!

Лик диявола, фото: youtube
Лик диявола, фото: youtube

Лик диявола, фото: youtube
Лик диявола, фото: youtube

Популярні новини зараз
Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Голос за кадром говорить, що в малюнку лусочок можна побачити пентаграму, багато особливо пильно угледіли в ньому самого павшого ангела - сатану! Страшно подумати, що отримує людина, з'ївши цей диявольський фрукт.

Сюжет про ананас вийшов у програмі "Таємниці Чапман" ще влітку, але нещодавно про нього згадали, витягли на світ божий, стали боятися і копервасити меми.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше вчені розповіли, коли люди зможуть по-справжньому спілкуватися з інопланетянами.

Як повідомляв портал Знай.ua, захистить від нечестивого та подарує солодкий сон: молитва, яку варто читати кожного вечора.

Також Знай.ua писав, Інопланетяни подали знак людству? З космосу надійшли дивні хвилі на Землю