12-річний хлопчик в Росії лазив по літаку-пам'ятнику, заліз у турбіну і застряг. Причому намертво - до вечора все замерзло і стало дуже слизьким.

Невідомо, чим би все закінчилося, але, як завжди, знайшовся хороший чоловік, який почув крики і викликав рятувальників.

Читайте Знай в Google News!

За даними регіонального управління МНС в РФ, інцидент стався ввечері 1 листопада в Югорске. Про те, що трапилося повідомив місцевий житель, який почув крики про допомогу, що доносяться з постаменту, під час прогулянки з собакою. Хлопцеві просто пощастило - про таких кажуть"народився в сорочці".

Підліток, фото Мchs.gov.ru/
Підліток, фото Мchs.gov.ru/

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте
Показати ще

"Сам хлопець дванадцяти років вибратися не міг. Як він розповів своїм рятівникам пізніше, всередині все було обмерзлим і слизьким. Він думав, що зможе піднятися, знявши взуття, але все одно було слизько. Вибратися не виходило, і тоді він почав кликати на допомогу", — розповіли у відомстві.

Щоб визволити школяра, рятувальники скористалися мотузкою, при цьому роботу ускладнювало обмерзання літака-пам'ятника. Хлопчика вдалося дістати за 10 хвилин, після чого його передали лікарям. У МНС зазначили, що його життю нічого не загрожує.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на росТБ в лусочках ананаса угледіли лик диявола: маразм міцнішає.

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом вибух залишив дитину без руки - "Могло вбити". В результаті вибуху дев'ятирічний хлопчик отримав серйозні поранення.

Знай.ua писав, Дніпровський пожежник підпалював елітні авто в Одесі-влаштував "фаєр-шоу" на мільйони.