Ольга Манько з "у кого більше?"(Новий канал) зробила свій б'юті-бізнес на корейських патчах. Знайти високооплачувану роботу в Танзанії-то ще випробування. Більшість людей там живуть за один долар на день.

Читайте Знай в Google News!

У країні-повна антисанітарія, танзанійці копаються на звалищах і взагалі не бояться важкої фізичної праці. Там досі можна побачити племена, які живуть в будинках з глини і сплять на шкурах тварин. Але навіть в Африці жінки залишаються жінками, яким хочеться бути красивими і доглянутими. Тому і салони краси там теж є. В одному з таких вирішила попрацювати ведуча реаліті " у кого більше?"на Новому каналі Ольга Манько.

Проект "У кого більше", фото: Новий канал
Проект "У кого більше", фото: Новий канал

Правда, салони там дуже відрізняються від тих, які ми звикли відвідувати.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

"Коли я зайшла в той салон краси, то відчула, що потрапила в 90-е, - поділилася ведуча" у кого більше?"- Умови там не дуже. Мийка-без труби, під нею просто стоїть відро, куди зливається вода. Її, до речі, теж треба лити з відра, а не з душу. Працівниця салону зізналася, що не кожен заклад має навіть таке спорядження. Деякі миють жінкам волосся прямо в тазику".

Найпопулярніші послуги, які танзанійки роблять в салоні, – це плетіння волосся: коси гофре, Брейди, Зізі і афрокосички. ДО РЕЧІ, волосся там ніколи не підстригають, адже ростуть вони у африканок максимум до 10 см.

Спроби заплести Брейди у Олі Манька виявилися не надто вдалими. Тому вона придумала і реалізувала власний бізнес у вже існуючому африканському салоні краси. У косметичці у ведучої завжди є Корейські патчі, які підтягують шкіру і зменшують мішечки під очима. Саме таку омолоджуючу і сучасну процедуру вона вирішила пропонувати танзанійкам. А ті, на щастя, погоджувалися.

" я пропонувала наклеїти патчі кожній жінці, яка приходила в салон, – розповідає ведуча Нового каналу. - Зрештою всі клієнтки сиділи з цими диво-наклейками під очима і були задоволені. Тільки всі гроші я собі забрати не могла, адже власниця салону пильно стежила за моїм заробітком і вимагала відсоток".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у ведучої популярної програми вкрали взуття на Мадагаскарі.

Як повідомляв Знай. ua, подружжя-ведучі відшукали шалене озеро, диво інженерії та будиночки для хоббітів у Карпатах.

Також Знай. ua писав, що українська ведуча потрапила в СІЗО Індонезії, маленька кімната без вікон і дверей.