У понеділок, 2 листопада, стало відомо про те, що невідома людина зі зброєю вчинила напад на синагогу в центрі австрійської столиці Відня. На опублікованому відео чути постріли.

Читайте Знай в Google News!

В результаті інциденту одна людина загинула, ще кілька постраждали. Про це повідомляє австрійська газета Kurier.

За попередніми даними видання, в результаті нападу поліцейський отримав серйозні поранення. Стрілку вдалося втекти від правоохоронців, зараз його розшукують по всьому місту.

Відзначається, що влада Відня і Міністерство внутрішніх справ Австрії поки що не дають офіційної інформації щодо жертв і постраждалих. Крім того, глава єврейської громади виключив жертви серед своєї групи.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

На місці теракту ведеться масштабна поліцейська операція.

"У центральній частині міста в даний час проводиться велика поліцейська операція. Ми знаходимося на місці. Обставини події в даний час з'ясовуються", - заявила поліція Відня.

За інформацією видання Krone, вбивця підірвався за допомогою пояса з вибухівкою. У нього можуть бути спільники, які знаходяться в бігах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як у Києві зі стріляниною ловили банду іноземців, жорстка спецоперація потрапила на відео.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Харкові сталася перестрілка. В один з ресторанів зайшов чоловік у масці та почав стріляти.

Також портал Знай.uа писав, що в Івано-Франківську невідомий влаштував стрілянину посеред міста.