Перехожі натрапили на невідомих людей у лісі на Воскресенці. Виявилося, що вони перерізали горло собаці, але їх злякали, адже люди припускали, що шкуродери збиралися її з'їсти.
Про це свідчили приготування біля багаття. На опублікованому відео (21+, людям зі слабкою нервовою системою перегляд категорично не рекомендується!) у Telegram-каналі "Київ Оперативний" можна помітити перелякану тварину, у якої видно рана в області шиї. Очевидці заявляють, що собаці перерізали горло. Потім жінка проходить трохи далі і фіксує людей, які вже залишали місце події. Вона, ймовірно, злякала їх і їм вдалося втекти.
Читайте Знай в Google News!

Молоду тварину вдалося врятувати. Собаку доставили в клініку, де її прооперували, а зараз їй вже шукають новий будинок. У коментарях під відео місцева мешканка заявила про те, що шкуродери мешкають в лісі протягом декількох тижнів, а люди бояться там вигулювати собак.

Представники правоохоронних органів же ніяк не реагують на повідомлення. Тому люди вирішили самоорганізуватися і відправитися в ліс для пошуків Шкуродерів, закликаючи всіх бажаючих приєднатися до пошуків.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Дніпрі знайшли труп бездомного, обкладеного ножами - на тілі ні подряпини

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Як повідомляв "Знай.ua", під Харковом дитина знайшла дивний предмет і позбувся руки: "Мама, що це?"

Знай.ua писав, 12-річний хлопчик заліз у турбіну літака і застряг: не зміг вибратися, все заледеніло.