Клієнтка магазину "Єва" замовила з доставкою косметику Maybelline, однак залишилася розчарованою її станом.

Читайте Знай в Google News!

Відео з розпакуванням товару виклав телеграм-канал "Народний ревізор". Як виявилося, товар прийшов запакований у велику кількість скотчу, який залишив сліди на коробочці з косметикою. Жінка продемонструвала, що липкий компонент не вдається повністю відтерти з упаковки.

Косметика, фото: Народний ревізор / Телеграм
Косметика, фото: Народний ревізор / Телеграм

"Ось так магазин "Єва" запаковує елітну косметику Maybelline. Все у липкій стрічці. Все у скотчі, який в принципі неможливо відтерти. І по факту потім коробочка з елітною косметикою. Більш-менш елітною... Maybelline все-таки. Виходить в ось такому форматі. Незрозуміле г*вно, вибачте мені за висловлювання. По-іншому назвати ніяк не можна. Дякую "Єва" за хороший прекрасний товар.", - розповіла у відео клієнтка магазину.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Зазначається, що товар замовляли у магазині "Єва", що розташований в Одесі на вулиці Балковій.

"Девіз магазину: "Потрібно більше скотчу!". Коротке відео про стан товару після розпакування. Одеса, "Єва" на Балковій.", - йдеться в описі до відео.

Косметика, фото: Народний ревізор / Телеграм
Косметика, фото: Народний ревізор / Телеграм

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, вступна кампанія: на яких спеціальностях вимагають ЗНО з української мови та літератури

Як повідомляв портал "Знай.ua", Олена Зеленська розповіла, що зміниться у харчуванні школярів: меню на два тижні, нові санітарні норми та інше

Також "Знай.ua" писав, Укрзалізниця припиняє продаж квитків у "червоній" зоні: перелік напрямків