Овен

Домашній день, повний затишку. Прикрашайте своє житло, наводите порядки, запрошуйте друзів на чай. Нехай цей осінній день наповнить вас ресурсом і принесе багато тепла.

Телець

День, пов'язаний з наполегливою працею, який неодмінно знайде свою винагороду. Зірки обіцяють наповнити вас силою та ініціативністю, застосовуйте їх з розумом і користю.

Близнюки

День хороший для фізичного розвитку, занять спортом, перегляду своїх звичок і відмови від шкідливих. Якщо ви давно мріяли змінити режим дня на користь більш здорового, то саме час почати. У сім'ї можливі незначні конфлікти.

Рак

Присвятивши цей день любові і відносинам, ви зробите одне велике, або кілька маленьких, але цінних відкриттів. Цей день якнайкраще підходить, щоб зрозуміти — що дійсно надає вам сили, а що забирає їх і стомлює. Якщо ви перебуваєте в любовному трикутнику, вийдіть з нього негайно.

Лев

У цей день зірки пророкують коливання настрою-від ейфорії до околодепрессивного стану. Постарайтеся, щоб це не позначалося на близьких. Відверне і подарує багато користі фізична активність і робота на природі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Діва

День хороший для інтелектуальної праці та самоаналізу. Ви як ніколи проникливі, тому переконати співрозмовника зможете в чому завгодно. У романтичній сфері можливі нові інтригуючі знайомства з непередбачуваним продовженням.

Терези

Сьогодні доведеться діяти "через себе" — перемогти лінь або рушити назустріч страху. Тільки покинувши зону комфорту, ви отримаєте можливість зростання над собою. Намагайтеся уникати встрявати третім в конфлікт-це вкрай невдячне заняття.

Скорпіон

Краще нічого не відкладати на потім..День підходить для того, щоб діяти рішуче. Ви домагаєтеся навіть кращих результатів, ніж очікували, можете здійснити те, що здавалося майже неможливим. Багатьом представникам знака допомагають старі друзі.

Стрілець

Стрільці, сьогодні вас чекає хороший і гармонійний день. Везіння буде супроводжувати при вирішенні особистих і фінансових питань. Тільки оточіть себе позитивними людьми і тримайтеся подалі від всяких заздрісних громадян. Середина доби ідеальна для неформального спілкування з колегами — вибирайте затишне місце для посиденьок.

Козоріг

Козероги, цей день підходить для налагодження ділових контактів. Знайомства, які обіцяють зірки, виявляться корисними. Але не довіряйте першому враженню і намагайтеся зібрати більше інформації про нових партнерів. Сьогоднішнім вечором очікуються приємні сюрпризи від Купідона-романтичні зустрічі будуть запам'ятовуються.

Водолій

Водолії, не боріться з обставинами і намагайтеся поспостерігати за ситуацією з боку — сьогодні багато чого буде залежати від вашої зібраності і терплячості. Друга половина доби ідеальна для відвідування розважальних заходів. Але доведеться вибирати-вас чекають і на дружніх посиденьках, і на світських тусовках.

Риби

Риби, сьогодні вас чекає везіння в сфері фінансів-грошова ситуація помітно покращиться. Але це не привід влаштовувати грандіозний шопінг або здійснювати ризиковані вкладення — кошти знадобляться пізніше. При вирішенні особистих проблем покладайтеся на свою інтуїцію-внутрішній голос допоможе розпізнати аферистів і ошуканців