Співачка Тіна Кароль перелякала фанатів різким старінням - в новому образі вона з'явилася на хелловінському ефірі "Танців з зірками".

Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували кілька фотографій, на яких Тіну можна побачити в незвичайному образі, а також в компанії телеведучого Юрія Горбунова.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Тіна відображена в закуліссі "Танців з зірками", перед камерою вона з'явилася в цікавому Гріммі, який сильно її старить. На ефір вона прийшла в стильній чорній сукні з темними колготками і в витончених босоніжках. На її голові довговолосий сивий перуку, а на обличчі грим, який її сильно старить. На одному зі знімків Кароль відображена на паркеті зі своїм колегою по веденню "Танців з зірками" Юрієм Горбуновим. У підписі до фото йдеться: "Ще більше фото з Хелловінського вечора на "Танці з зірками". #tinakarol #тінакароль". Фанати в захваті від нових фото Кароль, її засипають компліментами в коментарях до фото, правда, є і ті, хто вважає, що цьому грим і перуку старить співачку і зовсім їй не йде.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Коментарі під фотографіями Кароль
Коментарі під фотографіями Кароль

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.