Увечері, 2 листопада 2020 року, в центрі столиці Австрії, в місті Відень, стався теракт. В результаті розслідування, стало відомо, що одним з нападників був ісламський терорист, який позбавив життів кількох громадян.

Про це повідомляють на каналі "Акценты" в YouTube.

У центрі Відня, в результаті збройного нападу, постраждало, як мінімум, 3 людини. Терористи напали на синагогу, ресторан, а також єврейський центр, де без жодного докору сумління відкрили потужний вогонь.

Пізніше стало відомо, що, як мінімум, один з терористів мав ісламську віру. Крім того, глава МВС Австрії Карл Нехаммер підкреслив, що в результаті збройного нападу з життя пішло, як мінімум, 3 людини.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

За словами глави Міністерства внутрішніх справ, такої страшної і небезпечної ситуації не було в Австрії вже багато років. Також пізніше стало відомо, що нещодавно терориста застрелили співробітники правоохоронних органів.

За словами поліцейських, на терориста був одягнений пояс з прикріпленою до нього вибухівкою. Також глава МВС уточнив, що напад обірвав життя трьох осіб, а поранив ще 15-ти. У число загиблих входило двоє чоловіків, а також одна жінка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

На даний момент також відомо, що громадяни, які стали свідками злісного теракту, передали представникам правоохоронної служби Австрії понад 20 тисяч відеозаписів.

Терракт у Відні, скріншот до відео з каналу "Hyser" в YouTube
Терракт у Відні, скріншот до відео з каналу "Hyser" в YouTube

Поліція продовжує розслідувати справу з нападом, шукаючи можливого спільника, з яким терорист вчинив збройну дію. Операція з упіймання злочинців триває, в ній беруть участь велика частина поліції міста і військові.

Також в МВС уточнили, що зона пошуку злочинців Розширена, оскільки вони могли вже покинути країну.

Нагадаємо, що у Ніцці, біля місцевого храму Нотр-Дам, загадковий персонаж напав з ножем на перехожих.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Львові нетверезий водій вирішив влаштувати теракт з іграшковим автоматом.

Також "Знай.ua" писав, що у Луганській області був затриманий зловмисник, який готував теракт.