Увечері 2 листопада в центрі Відня стався збройний напад. Атака сталася по декількох локаціях одночасно, серед них під прицілом опинилися ресторани, синагога і єврейський центр.

За попередніми даними, семеро людей загинули, а також серед мирних жителів є поранені.

Про це повідомляють на каналі "Акценты" в YouTube.

Увечері, в понеділок, 2 листопада 2020 року, було скоєно напад на синагогу в центрі австрійської столиці. ЗМІ повідомляють, що нападників було кілька людей, але, скільки саме, поки немає точної інформації.

Виходячи з даних від Міністерства внутрішніх справ Австрії, цей збройний напад є терактом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

На даний момент у Відні оголошена спецоперація з упіймання терористичного угруповання, тривають постріли. В ході цієї спецоперації один із злочинців підірвав себе, а ще четверо терористів були затримані.

Також надійшла інформація і про те, що злочинці підірвали гранату в метро. Крім цього, говориться про заручників, але поки офіційної інформації з цього приводу немає.

Люди в паніці розбігаються в різні боки, щоб бути в безпеці і не стати жертвами злісного нападу. Також відомо, що на допомогу правоохоронним органам направляються численні загони спецпідрозділів. Столичні вулиці переповнені машинами швидкої допомоги та спецтранспортом, створюючи гул від сирен.

Теракт у Відні, скріншот до відео з каналу "Акценты" в YouTube
Теракт у Відні, скріншот до відео з каналу "Акценты" в YouTube

Тим часом, ЗМІ дали перші відомості про кількість загиблих у теракті, число яких становить сім осіб. На даний момент, це поки тільки перші факти про загиблих.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також ЗМІ повідомляють, що перестрілка між терористичним угрупованням і спецпідрозділами триває біля готелю "Hilton", в якому нібито захоплені заручники. Правда самі ЗМІ спростовують інформацію щодо заручників.

Нагадаємо, що у Росії підліток скоїв напад на відділення поліції.

Як повідомляв портал "Знай.ua", у Ніцці, поруч з храмом Нотр-Дам, чоловік напав на людей з ножем.

Також "Знай.ua" писав, що у передмісті Парижа ісламський терорист скоротив життя вчителю.