Жахлива трагедія сталася в Кіровоградській області, в місті Мала Виска. Там була жорстоко вбита 22-річна дівчина, повідомляє видання Вголос. Подія тримає в страху все місто, люди бояться виходити на вулицю після настання темряви.

Тіло дівчини лежало під плитами покинутого туалету неподалік від дитячого майданчику. На ньому виявили ознаки насильницької смерті-дівчину вбили з особливою жорстокістю, попередньо закатувавши.
Вбита пропала в ніч на 1 листопада. Вбивцю розшукували.

“Все місто налякане. Всі переживають дуже сильно", - розповідає місцева мешканка Вікторія Грищенко.
Пізніше з'явилося відео з камер спостереження, на якому видно, як жінка повертається додому о першій годині ночі. На відеозапис потрапив також передбачуваний вбивця.
"Ось дівчина йде. І ось чоловік. Він зараз постоїть, подивиться по сторонах і піде за нею", — розповідає Грищенко.
Вбиту поховають у середу, 4 листопада, розповів її брат.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Прикмети чоловіка: на вигляд 20-25 років, худорлявої статури, зріст 175-180 см.був одягнений у шапку синього кольору, куртку з капюшоном синього кольору, зелено-сірі камуфляжні штани, взутий в чорні кросівки.

Поліцейські просять усіх, кому відома будь-яка інформація про особу чоловіка або його місцезнаходження, повідомити за номерами: 066-214-30-00; 095-187-22-64, або за телефоном "102".

Нагадаємо, раніше Під Києвом знайшли тіло усміхненого чоловіка, дива не сталося-запхали в сумку і закопали

Як повідомляє портал «Знай.uа» Молода Дніпрянка влізла в петлю на дитячому майданчику, очевидці посивіли: "висить!"

Також «Знай.uа " писав, що Коханий не відповідав з липня, причина змусила дружину посивіти: "Задушила власна мати"