Підприємець Сергій Корнак повідомляє, що партія ОПЗЖ, при своїх безмірних ресурсах, програла вибори. Також відомо, що, маючи таку величезну владу і вплив, український народ не вибрав партію свідомо.

Про це Сергій Корнак повідомляє на своєму каналі в YouTube.

"Мене порадував один момент, що вони не перемогли. Таких ресурсів, як у цієї гопкомпанії, не було ні в кого", - не соромлячись, каже блогер Корнак.

Читайте Знай в Google News!

Політичний аналітик поділився тим, що вигоду від держави повинна мати більшість громадян, а не меншість.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зараз же цю вигоду має тільки самопроголошена себе еліта, яка становить відсотків 15% українського населення. До її числа входять всі чиновники, держслужбовці, непрофесійні співробітники правоохоронних органів, які перебувають при владі. - це той, хто ще залишився з часів правління Януковича.

Скріншот до відео Сергія Корнака з його каналу в YouTube
Скріншот до відео Сергія Корнака з його каналу в YouTube

Також професійний блогер, не приховуючи емоцій, повідомляє, що в верховенстві - меншість, а не більшість.

"Система проста, найважливіше - не допустити знову цей російський світ. Як вони красиво говорять, як вони красиво всіх нас вмовляють. Але факт один-російський мир забрав Крим і від цього нікуди не дітися. І забрав нахабно, по-військовому, просто віджав, по-бандитськи", - не стримуючи скромності, підносить Сергій Корнак.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Підприємець також каже, що політика ОПЗЖ нічого нового Україні не надасть і не запропонує. За словами Корнака, все, що ОПЗЖ може запропонувати, - це дружбу з Російською Федерацією.

Крім того, досвідчений блогер Корнак каже, що "треба обгородити Донбас стіною і поставити там армію".

Нагадаємо, що партія ОПЗЖ вважає, що держбюджет на 2021 рік має бути переглянутий.

Як повідомляв портал "Знай.ua", партія ОПЗЖ закликає президента України Заленського не опускатися до погроз розпуску КСУ.

Також "Знай.ua" писав, підприємець Сергій Корнак висловив свою думку про п'ятого Президента України.