Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася у своєму Telegram-каналі прогнозом погоди, яку слід очікувати українцям у четвер, 5 листопада. Україну захищає величезний антициклон, який, подібно ледачому коту, розтягнувся через всю Європу і не пропускає до нас дощі.

Правда, за словами Діденко, дощі проберуться в Західну і Північну області, як показано на карті.

На решті території України навряд чи слід очікувати істотних опадів. Разом з тим, синоптик попередила водіїв про те, що по всій Україні лежатимуть тумани, видимість на дорогах погіршиться до 200-400 метрів, а в низинах і зовсім до 50-100 метрів.

5 жовтня температура повітря в західних і північних областях України складе +6+11 градусів. У центральній частині нашої країни буде тепліше, +8+12 градусів на Заході стовпці термометрів покажуть +10 +14 градусів, а в південній частині +12 +15 градусів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

У Києві в четвер очікується дощова і хмарна погода. Протягом дня температура повітря складе близько + 9 градусів, повідомляє Наталка Діденко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Киян зачарувала неймовірна аномалія, осінь чудить: "Точно зацвіли!"

Як повідомляє портал «Знай.uа» У Запоріжжі квіти зійшли з розуму-цвітуть як навесні, наплювавши на жовтень

Також «Знай.uа " писав, що Під Запоріжжям зафіксували природну аномалію: ніхто не очікував такого від осені