Нардепи Гео Лерос та Олександр Юрченко побилися у Верховній Раді. Юрченко заявив, що його госпіталізували.

У четвер, 5 листопада, колишні "слуги" Гео Лерос і Олександр Юрченко, яких, як відомо, виключили з партії Зеленського, влаштували бійку в кулуарах Верховної Ради.

І хоча після бійки, як кажуть, кулаками не махають, але не у випадку нардепів. Вони продовжили батл в мережі - обидва учасники конфлікту звинувачують один одного в агресії на своїх сторінках у Facebook.

"Вчора з хабарника Юрченко, як з собаки зняли браслет, сьогодні це скажене чудовисько кинулося на мене з кулаками і ксенофобськими висловлюваннями", - написав Лерос.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Тут варто нагадати, що Олександра Юрченка підозрюють у корупції - його звинувачують в отриманні хабаря та причетності до корупційної схеми в парламенті. Щодо Юрченка ведеться розслідування. За рішенням ВАС з нього зняли електронний браслет.

Юрченко зі свого боку обізвав супротивника "брехлом і провокатором" та "скаженою собакою".

"Приблизно в 11.30 на мене напав брехло і провокатор Гео Лерос. Ось так виглядає тиск на народних депутатів у 2020 році. Бійки, провокації, погрози ... Вони намагаються вже усунути мене не тільки політично, а й фізично. Завтра ця скажена собака буде кидатися ще на когось".

Схоже, оскаженілими були обоє.

Юрченко також заявив, що його госпіталізували і тепер він не може голосувати за держбюджет.

"Зазначеними незаконними діями вчинено перешкоджання моїй депутатській діяльності - через госпіталізацію я позбавлений можливості голосувати за держбюджет", - додав депутат.

Пізніще Лерос опублікував відео, на якому Юрченко звинувачує його в нападі.

На кадрах видно, що у Юрченко невелика крапля крові на обличчі і припухла брову. Він каже, що викликав правоохоронців.

Саму бійку нардепів можна переглянути на відео:

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Лерос звинуватив Зеленського у підпалі і назвав "порожнім місцем в історії"

Як повідомляв портал Знай.ua, "Хабарник і зрадник країни": Зеленський висловився про Гео Лероса.

Також Знай.ua писав, хто привів до Ради Лероса, який звинуватив Зеленського в підпалі