Українці настільки звикли до того, що погода тривалий час була аномально тепла, що прихід справжньої осені з похолоданнями став для багатьох несподіванкою.

Скоріш за все, скоро буде ще один привід для серйозного подиву, адже метеорологи прогнозують снігопади і досить холодну температуру повітря.

Про це повідомляється в каналі "hyser" в YouTube.

Жителям України потрібно бути готовими до приходу зимового клімату. Так що синоптики радять діставати теплий одяг і санки.

Начальник відділу метеопрогнозу Українського гідрометцентру Владислав Білик розповів, якою буде погода найближчим часом.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом
Показати ще

Він попередив, що вже з четверга, 5 листопада, в Україні ще більше похолодає, особливо в нічний час доби. Ртутний стовпчик вночі може опуститися до 2 градусів морозу, але, в середньому, нічна температура буде триматися від 0 до 5 градусів тепла.

Читайте Знай в Google News!

Крім цього, Владислав Білик уточнив, що жителям Північної, а також північно-східної частини України потрібно приготуватися до похолодань з 5 на 6 листопада.

Синоптики також повідомляють, що в денний час доби, поки що, буде досить тепло. Температура вдень триматиметься від 5 до 10 градусів тепла.

Скріншот до відео з каналу "hyser" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "hyser" в YouTube

Метеорологи також кажуть, що на більшій частині України погода не зміниться. Однак з 5 листопада в Карпатах, швидше за все, випаде сніг. У нічний час температура там коливатиметься від 3 до 8 градусів тепла, а вдень повітря нагріється від 9 до 15 градусів тепла.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Народний синоптик Володимир Деркач сказав українцям, що цієї осені буде досить тепло, і прийде бабине літо. А що стосується кінця листопада, то останні 10 днів осені будуть досить холодними. Також він повідомив, що початок грудня, знову таки, стане теплим, і до Нового року очікувати сніг не варто.

Нагадаємо, що українцям показали сліпучу красу Снігової Говерли.

Як повідомляв портал "Знай.ua", синоптики повідомили, чим же здивує погода українців цієї зими.

Також "Знай.ua" писав, що синоптики озвучили детальний прогноз погоди по всій території України.