Австралійська журналістка телеканалу Channel 10 Лі Стіл зіштовхнулася з кумедною і в той самий час зухвалою і нахабною поведінкою п'яних людей під час репортажу з іподрому, де проходило святкування на честь кубку Мельбурна. Жінці лизнула вухо одна з відвідувачок заходу, а пізніше у кадр вліз чоловік, який показово оголив сідниці на камеру.

Читайте Знай в Google News!

Запис курйозного інциденту поширився соціальними мережами, також його можна знайти на сайті YouTube.

Лі Стіл доволі весело і бадьоро вела репортаж, коли ззаду неї з'явилися декілька людей напідпитку, які дуже хотіли потрапити в ефір. Якась жінка навіть підійшла і облизала вухо співробітниці телеканалу, що все ж варто розглядати як надто зухвале порушення меж приватного простору.

Пізніше інший чоловік взагалі звернувся до популярного в англомовному світі жесту: спустив штани і показав оголену п'яту точку.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Репортерка продемонструвала залізну витримку рівня "зубної феї" Марічки Падалко, однак не треба думати, що такі втручання у роботу інших є етично припустимими навіть для дуже п'яних людей англосаксонського походження.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у ведучої ТСН Марічки Падалко випав зуб у прямому ефірі

Як повідомляв портал Знай.ua, ведучій зарядили сніжком в обличчя у прямому ефірі

Також Знай.ua писав про топ-10 курйозів у прямому ефірі