Ліна Костенко - легендарна українська поетеса. Її вірші вчать в дитячих садах і школах, на них ростуть цілі покоління. Незважаючи на те, що ліні Василівні вже 90 років, вона є активним користувачем Facebook, і часто висловлює свою позицію в соціальних мережах.

Сьогодні, 5 березня, Ліна Костенко опублікувала вельми резонансний пост, в якому заявила, що може "виписатися з українців".
"Я читаю отут:»коли Україна встала з колін". І мені робиться млосно. Коли я ще раз почую, що Україна встала з колін, я випишуся з українців. Якщо українці це не опротестують."– - так почала свій пост Ліна Василівна.

Вона заявила, що країна не може встати з колін, оскільки вона ніколи на них не стояла, і молодь на них не стояла. "Навіть я у своєму віці не стояла ніколи на колінах", заявила велика поетеса.


Також Ліна Василівна згадала кілька заяв від відомих українських політиків-Леоніда Кучми та Сергія Тігіпка. Вони заявляли, що хочуть "підняти Україну з колін". “Ви молоді, забудьте всі кліше, вони вам не потрібні. Оце підведіть ризику і все. Ви ж і повстали через те, що ви більше не можете жити по-старому, чому ви повинні тягти за собою шлейф усіх помилок, поразок і так далі?", резюмувала Ліна Василівна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, щоб не пропустить найцікавіше

Нагадаємо, що НБУ напередодні 8 березня повідомив українцям про закриття банків.

Раніше стало відомо, що експерт сказав, Як міцний алкоголь може врятувати від коронавірусу.

Також Знай.ІА повідомив що біля Верховної Ради хтось закопав останки людини.