Україна поступово впроваджує різноманітні цифрові послуги. Вже зараз в додатку" Дія " можна зберігати паспорти, водійські права, інші документи. Крім того, тепер користувачі програми "Дія" мають можливість отримувати і довідки з пологових будинків. Зробити це можна за допомогою сервісу "єМалятко онлайн".

Сервіс "єМалятко онлайн" підтримується вже в 280 Пологових будинках. Батьки можуть отримати медичний висновок в режимі онлайн. Щоб зареєструватися в сервісі, необхідно отримати паперову медичну довідку від лікаря (форма 103/О), ввести в сервісі номер документа і використовувати для входу електронний цифровий підпис.

Медичні висновки видають у всіх 24 областях України та в місті Києві. Медв'язень готує лікар, а його номер надсилається користувачеві SMS-повідомленням. Номер включає 16 латинських символів і цифр, які вказуються в "єМалятко онлайн".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Рятувальник-силач з маленьким згортком замилував Україну: виніс з полум'я янголятка на руках. Кремезний рятувальник врятував немовля із задимленого будинку.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Як повідомляє портал «Знай.uа» В елітному пологовому будинку Києва прооперували кинуту дівчинку-мати втекла, навіть не глянувши. Дитина народилася з некритичним пороком розвитку, але ніякі аргументи не змогли змінити рішення батьків відмовитися від новонародженої.

Також «Знай.uа " писав, що 13 жовтня в США медики провели унікальну операцію з роз'єднання сіамських близнюків. Діти зрослися головами і лікарям довелося йти на ризик, щоб розділити тканини мозку. Операцію зробили, але вона не пройшла без ексцесів.