Чоловік з індонезійського міста Кудус запідозрив у себе коронавірусну інфекцію. Потім він убив свою доньку-астматика.

Читайте Знай в Google News!

8 жовтня 48-річний чоловік з ініціалами Е.Г. вирішив накласти на себе руки після того, як запідозрив у себе Covid-19. Про це повідомив глава відділення карного розшуку поліції Кудуса Агустінус Девід, передає місцеве видання Asia One.

"Коли він збирався покінчити життя самогубством, він побачив, як його донька дивиться телевізор, і раптово вирішив вбити її теж", - повідомив правоохоронець.

За інформацією поліції, Е. Г. був упевнений, що його донька, яка страждала астмою, теж заразилася вірусом. Чоловік хотів задушити дівчинку і завдав собі травми.

Популярні новини зараз
Lifecell порадував абонентів: два тижні можна не платити Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

домашнє насильство, фото Pxhere
домашнє насильство, фото Pxhere

Сусіди виявили його лежачим на підлозі. Дитина була знайдена сидячою на стільці перед телевізором з саронгом (індонезійським чоловічим одягом) на шиї. Сім'я була жива, але дівчинка померла дорогою в місцеву дитячу лікарню.

Копи затримали зловмисника, і зараз він знаходиться в поліцейській дільниці. Йому загрожує до 15 років тюремного ув'язнення. Чи був він і його донька дійсно заражені коронавірусом, ще не відомо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Хмельниччині батько-нелюд бив струмом однорічного сина, а потім повісив.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Львові неадекват зарізав знайомого ножем і засів у підвалі.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві викладач університету викинувся з вікна, залишивши зловісну записку.