Міністр охорони здоров'я Максим Степанов спростував інформацію, поширену низкою ЗМІ, про запровадження в Україні "чорних зон" через ситуацію з поширенням коронавірусної інфекції COVID-19.

Читайте Знай в Google News!

Про це очільник МОЗ заявив на щоденному брифінгу.

"Знаєте, мене дивує, з якою швидкістю в нашій країні розповсюджуються такі фейки. Таке не обговорювалося, ніяких" чорних "зон ніхто не пропонував запроваджувати", - стверджує Степанов.

Також міністр попросив громадян припинити поширювати цей "фейк", а зайнятися розповсюдженням офіційних рекомендацій МОЗ, таких як відмова від самолікування (зокрема самостійного призначення антибіотиків).

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів
Показати ще

Однак голова Держпотребслужби Києва Олег Рубан у відповідь на запит видання РБК-Україна розповів, що "чорні зони" все ж розглядаються як варіант впровадження короткострокового жорсткого карантину.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, українські лікарні тріщать по швах через коронавірус: "Тіла лежать навіть у коридорах".

Як повідомляв Знай.uа, МОЗ запустило гарячу лінію по Covid-19: графік роботи і номер для зв'язку.