Жителям України повідомляють, що українська влада, замість того, щоб забезпечити людей тестами на COVID-19, замість того, щоб поставити будки з масками під метро, займається тиском на дрібний бізнес.

Політолог, екс-працівник Кабміну і Регулярний радник ВРУ, а також глава Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник розповів про те, що зараз відбувається з епідемічною ситуацією в нашій країні.

Про це повідомляють на каналі "Politeka Online" В YouTube.

Бортник задався питанням, чому за стільки місяців нібито немає ніякої логіки в діях української влади.

"Ви знаєте, ми пам'ятаємо, що нам всім президент сказав, що ми всі мало не майстри спорту міжнародного класу по боротьбі з коронавірусом. А зараз ми перетворюємося не просто в майстрів спорту, а в ізгоїв в цій частині, в якійсь мірі",-говорить відомий політолог України Руслан Бортник.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Також колишній працівник Кабінету Міністрів України сказав, що останні 6 місяців на підготовку до боротьби з COVID - 19 було втрачено.

Крім цього, Регулярний радник Верховної Ради повідомив жителям України про те, що 2/3 грошей з карантинного фонду були витрачені на інші цілі, перш за все – на дороги.

"Держава виявилася, знову-таки, не готовою, інфраструктурно не готовою, управлінсько не готовою до нової хвилі епідемії", - говорить голова Українського інституту аналізу та менеджменту політики Руслан Бортник.

Скриншот к видео с канала "Politeka Online" в YouTube
Скриншот к видео с канала "Politeka Online" в YouTube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також політолог повідомив українським громадянам про те, що медики масово звільняються, вже звільнилося більше 10 тисяч осіб. За його словами, це відбувається через те, що самі медичні працівники хворіють.

"Держава повинна була напрацювати за цей час комплекс заходів, які дозволили б більш безпечно користуватися транспортом, установами. Нічого складного", - поділився український політолог.

Нагадаємо, що політолог України Руслан Бортник вважає, що повертається "мода" на розумних політиків.

Як повідомляв портал "Знай.ІА", Руслан Бортник висловив свою думку про Форум за мир і розвиток.

Також "Знай.ua" писав, що український політолог Руслан Бортник розповів, кого він вважає корисним для України.