В ефірі політичного ток-шоу "Право на владу" ввечері 5 листопада, голова фракції "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко заговорила про "таємні бажання" президента України Володимира Зеленського.

Темою для обговорень в цей день стали кризи в Україні, в тому числі, конституційна криза. Геращенко висловила відверту критику президента Зеленського з низки питань, у тому числі, його реакції на ситуацію з можливим розпуском Конституційного Суду.

За її словами, Зеленський і його влада "мріють тільки про одне".

" рік тому вони хотіли свій Верховний суд. А сьогодні вони хочуть свій конституційний суд. Щоб була повна узурпація влади. І те, що парламент не дав цей план реалізувати, це дуже важливо".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, найкраща подружка Порошенка Геращенко накинулася на гаманець Зеленського: "Є зайві гроші..."

Як повідомляв " Знай.ua", остання надія на президента: Зеленського благають "припинити" 2020 рік.

Знай.ua писав, українці "розмазали" Галкіна за пародію Зеленського на його 5 питань: "у нас війна з Росією"