Економічні фахівці розповіли українцям, чого очікувати від курсу американського долара 6 листопада 2020 року. За їхніми словами, після падіння курсу української гривні, з приходом цього місяця все "перевернулося з ніг на голову".

Про це повідомляють на каналі "акценты" в YouTube.

Експерти підкреслюють, що з середини цього тижня українська гривня почала несподівано зміцнюватися по відношенню до американської валюти. Так, у Національному банку України розповіли, який курс іноземних валют встановлено у п'ятницю, 6 листопада 2020 року.

Виходячи з інформації від НБУ, наприкінці тижня американський долар різко впав у ціні. При цьому, як повідомляють у Нацбанку, європейська валюта, навпаки, стала дорожчою.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

Щоб українці знали, скільки коштуватиме їм обмін валют, в Національному банку озвучили точні цифри. Так, в крайній робочий день американська валюта впала в ціні аж на 14 копійок і зараз коштує 28,36 гривень. Варто підкреслити, що така ціна за 1 долар буде триматися і на вихідних.

Що стосується європейської валюти, то фахівці стверджують, що вона різко зросла в ціні на 16 копійок, тому зараз за 1 Євро потрібно віддати 33,58 гривень.

Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube
Курс долара в Україні, скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube

Дивлячись на ці цифри, можна помітити, що українська гривня продовжує зміцнюватися. Виходячи з даних в НБУ, по відношенню до долара зараз вона зміцніла на 9 копійок і коштує зараз 28,5 гривень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Варто також підкреслити, що долар впав в ціні і в пунктах обмінах, там його зараз можна купити за 28,33 гривень. При цьому, продати його можна дешевше, за 28,59 гривень.

Експерти стверджують, що з моменту початку виборів президента США долар в Україні почав втрачати позиції. На думку економістів, коли будуть відомі результати президентської "гонки", тоді гривня, ймовірно, почне знецінюватися.

Нагадаємо, що експерти повідомили, що офіційний курс гривні до долара ослаб на 6%.

Як повідомляв портал "Знай.ua", якщо в Україні посилять карантин, то курс долара різко може впасти.

Також "Знай.ua" писав, що у НБУ розповіли, який курс американського долара 5 листопада.