Коронавірус протверезив: у ВООЗ закликали світ готуватися до нової пандемії

Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) напередодні 73-й сесії Всесвітньої асамблеї охорони здоров'я, яка пройде на наступному тижні, звернулася до світової спільноти з трьома ключовими повідомленнями: коронавірус можна перемогти, не відступайте від інших важливих цілей в галузі охорони здоров'я та готуйтеся до наступної пандемії.

пандемія covid-19, ілюстративне фото Getty Images
пандемія covid-19, ілюстративне фото Getty Images

Дороги і патріотичне кіно: на що йдуть ковидні гроші

Фонд, створений для боротьби з пандемією коронавірусу, зараз відверто розбазарюється. Його витрачають на всілякі завдання, не пов'язані з медициною — від ремонту будівель до знімання патріотичного кіно.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Тест на ковід, фото: hu.euronews.com
Тест на ковід, фото: hu.euronews.com

У Зеленського представили план для України до 2030 року

Кабінет міністрів визначив 30 пріоритетних напрямків, які ляжуть в основу економічної стратегії України до 2030 року. Про це розповів прем'єр-міністр Денис Шмигаль під час презентації Аудиту економіки країни та Векторів економічного розвитку до 2030 року.

Володимир Зеленський, фото ОПУ
Володимир Зеленський, фото ОПУ

Пенсійна реформа: українцям розповіли, скільки потрібно відпрацювати, щоб вийти на заслужений відпочинок

Як відомо, в Україні вже ввели кілька нових правил щодо пенсійних виплат, однак у громадян залишається ще багато питань. Наприклад, про те, скільки років стажу необхідно для того, щоб вийти на заслужений відпочинок. На ці питання відповіли представники Міністерства соціальної політики України.

Пенсіонерки, фото: Unian
Пенсіонерки, фото: Unian

Помер Михайло Жванецький. Письменник був істинним українцем: "Фашистів тут немає"

Сатирик Михайло Жванецький вважав себе українцем і неодноразово висловлював підтримку Україні у військовому конфлікті з Росією. Про це він неодноразово висловлювався в своїх виступах, інтерв'ю і навіть книгах.

Михайло Жванецький, скріншот: Youtube
Михайло Жванецький, скріншот: Youtube

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше