Поліцейські промчали на спортивному Lamborghini з "космічною" швидкістю, щоб вчасно доставити донорський орган для трансплантації.

В Італії копи подолали шлях від Риму до Падуї за дві години, щоб вчасно доправити нирку для пересадки. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Критична ситуація виникла в одній із лікарень Риму. Сталось так, що необхідний донорський орган знайшовся у медичному закладі міста Падуя, яке розташоване на півночі Італії. Однак тамтешня влада сама не встигала вчасно доправити його до Риму і звернулася по допомогу до правоохоронців.

Поліцейські "осідлали" гоночний автомобіль Lamborghini та промчали пів тисячі кілометрів за трохи більш ніж 2 години. Варто зазначити, що зазвичай дорога займає не менше шести.

Копи "летіли" зі швидкістю 230 кілометрів за годину і встигли вчасно доправити донорський орган до лікарні.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Пізніше поліцейські пояснили журналістам, що це спортивне авто спеціально обладнане для перевезення донорських органів, плазми чи вакцин і злочинців на ньому не переслідують.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Львові за пересадку органів у лікарні швидкої допомоги буде сплачувати держава

Як повідомляв портал Знай.ua, Рада ухвалила доленосний закон про трансплантацію в Україні

Також Знай.ua писав, у Харкові собака-донор рятує людські життя