Лукашенко оголосив Білорусь ядерною державою:″Історичний момент″

Самопроголошений "президент" Олександр Лукашенко оголосив Білорусь ядерною державою. З такою заявою Олександр Лукашенко, якого Захід не визнає законно обраним президентом, виступив 7 листопада на відкритті першої атомної електростанції в Білорусі. Про це повідомляє БЕЛТА.

У суботу вранці Лукашенко прибув в Островець, де спочатку оглянув територію станції з вертольота.

Олександр Лукашенко, фото: Gordonua.com
Олександр Лукашенко, фото: Gordonua.com

Байден переміг Трампа? США отримали нового президента - ЗМІ

77-річний Джо Байден переміг в штаті Пенсільванія і набирає 273 голоси (з 270 необхідних) і таким чином стає президентом США.

Кандидат від Демократичної партії Джо Байден переміг у виборах президента США, що означає остаточну поразку Дональда Трампа.

Джозеф Байден, фото Getty Images
Джозеф Байден, фото Getty Images

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Одесит Жванецький заслужив пам'ятник на особистому бульварі, але похований буде в Росії: "I мови бути не може"

Вчора, 6 листопада пішов з життя 86-річний письменник-сатирик Михайло Жванецький. Президент України Володимир Зеленський висловив свої співчуття з приводу його смерті.

А зараз стало відомо, що пандемія коронавірусу завадить проведенню церемонії прощання з письменником. Геннадій Труханов, міський голова Одеси, запропонував встановити пам'ятник померлому сатирику в місті. Про це повідомляє Telegram-канал "Перший міський. Одеса".

Михайло Жванецький, скріншот: Youtube
Михайло Жванецький, скріншот: Youtube

Зеленський терміново примчав на Донбас - звільнення близько: "Відбудеться обов'язково..."

Президент України Володимир Зеленський приїхав на Донбас в зону проведення операції Об'єднаних сил щоб поспілкуватися з військовими. За його словами, Донбас буде звільнено завдяки стійкості військових.

Глава держави ознайомився з умовами служби на передових позиціях. Володимир Зеленський поспілкувався з воїнами і подякував їм за службу.

Візит президента Володимира Зеленського на Донбас, фото: Facebook
Візит президента Володимира Зеленського на Донбас, фото: Facebook

Ірена Карпа розкрила замашки жебраків під супермаркетом: "Восьминога купіть мені"

Ірена Карпа - популярна українська письменниця. Вона частенько ділиться думками на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Вона поділилася розповіддю про французького гастролюючого жебрака, який просить піти і купити що-небудь йому поїсти. Її чоловік помічає його час від часу під супермаркетом на бульварі Сен Жермен.

Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa
Ірена Карпа, фото: instagram.com/qarpa