Українська бізнесвумен Катерина Яблонська емоційно висловилася щодо негативного впливу локдауну на бізнес. З цією проблемою вона зіткнулася особисто і описала труднощі, які вона відчуває.

Читайте Знай в Google News!

Відповідний пост вона розмістила на своїй сторінці в соціальній мережі Facebok

Я ГОТОВА зіграти в рулетку і померти від COVID, ніж 100% - але поховати живцем свій бізнес!!!! Другого карантину Мій бізнес не витримає, я маленьке підприємство у якого немає резервних фондів, щоб вичікувати!! (Чому працювали епіцентри, скільки вони вам заплатили?) Чому щемять малий бізнес? Кому заважає магазин одягу на 30 метрів або моя кондитерська на 10 посадок?

Минулого разу я зі своїми дітьми по 16 годин на день робили Пташине молоко і розвозили людям по домівках, щоб виплатити своїй команді з/п, закрити оренди і комуналку! Це не врятувало мене від боргів і ми мало не здохли від роботи! Але жоден член моєї команди не залишився без роботи і зарплати! Хто боїться або в групі ризику-нехай сидять на самоізоляції, а такі СУЇЦИДНИКИ як я під свій страх і ризик нехай працюють! Я готова підписати відмову від медичної допомоги, щоб не займати чиєсь місце, але дайте мені і моїй команді працювати!

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Зображення зі сторінки Катерини Яблонсьої у Facebook
Зображення зі сторінки Катерини Яблонсьої у Facebook

Ви будуйте лікарні як в Китаї, а не 15-й будинок в Конча Заспі або як вона там! Настав час поділитися! Навіть Я свої останні $ скидала в Корпорацію монстрів і спекла для бездомних і пенсіонерів більше 500 пасок, будучи в боргах! Якщо Ви-с*КИ , закриєте все на карантин , виплачуйте людям допомогу на яку, хоча б можна купити їжу, а Ви підняли ціну на газ! Ми ж Європа? Офіційно зніміть оренди з бізнесу! Мені більше нічого винести з дому, мій мерседес змінився на битий форд, ось тільки його залишилося штовхнути! ГЕЯМ не можна всиновлювати дітей, говорите? А ВАМ - П*Д*Р*САМ розмножуватися можна? Хто ці закони приймає? Чи не справляєтеся ви-а страждаємо ми. Я вірю в карму, НАРОД вам це не пробачить....

П. с. Мама, тато, бабуся вибачте за мат.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, що Київ ризикує "почервоніти" в лічені дні

Як повідомляв портал "Знай.иа, "червоний" Тернопіль б'є коронавірусні антирекорди