Ще одна кривава субота 2020-го року... У Кривому Розі чоловік з ножем напав на людей на вулиці. Результат-двоє вбиті - 60-річний чоловік і його 30-річний син. Ще вісім людей поранені, в тому числі і 8-річний хлопчик. З травмами різного ступеня тяжкості їх доставили в місцеву лікарню. Зараз їм надають медичну допомогу.

Читайте Знай в Google News!

Інформацію про це підтвердили в прес-службі Національної поліції.

Нападника затримали ним виявився місцевий житель 1983 року народження. А тіла вбитих виявили за будівлею колишнього кінотеатру "Современник".

Знаряддя вбивства, фото Нацполіції
Знаряддя вбивства, фото Нацполіції

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Криворізький відділ поліції надійшло кілька повідомлень від різних людей: всі вони говорили про неадекватного чоловіка, який ходить по вулицях і кидається на людей з ножем. Кожен із заявників описував зловмисника однаково. На вказану адресу відразу ж направили наряд поліції.

Місце вбивства, фото Перший міський
Місце вбивства, фото Перший міський

Зрештою, стало відомо - чоловік сказав, що йому Бог наказав так зробити.

Інцидент стався приблизно о 15: 20 в Металургійному районі. Жертвами чоловіка стали випадкові перехожі, яким він завдав множинні ножові поранення.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що киянка завмерла на балконі 12 поверху, готова зробити крок: "у мене син в пеклі, мені потрібно в пекло!» Киянка спробувала накласти на себе руки, однак її врятували патрульні поліцейські.

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові перехожа випадково зняла на відео спробу вбивства - "Дивіться, це він!"

Також портал Знай.ua писав, що у Харкові в страшній ДТП загинули полковник і дочка, п'яний вбивця розкаявся: "це молодість і дурість" Хлопець п'яним і без прав сів за кермо Land Cruiser.