Лікар і науковець Олександр Карабиненко розповів, кому й справді протипоказані медичні маски, які у багатьох юрисдикціях є обов'язковими. На щастя, таких людей з індивідуальними особливостями досить мало.

Читайте Знай в Google News!

Про це повідомляє інформаційне агентство Sputnik.

Так, хворі на астму часто скаржаться на труднощі з носінням масок. Однак індивідуальні засоби захисту не несуть небезпеки для астматиків. Навпроти, носіння маски є для них навіть більш необхідним, оскільки це захворювання ставить пацієнта у групу ризику при коронавірусній інфекції Covid-19.

Маски під час пандемії, скріншот: YouTube
Маски під час пандемії, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Тільки в рідкісних випадках у людини може бути непереносність якихось пилоподібних частинок або запахів матеріалу, з якого виготовлена ​​маска", - заявив Карабиненко.

З цього можна зробити висновок, що вимога носіння масок є необхідною навіть якщо для вас засіб індивідуального захисту є некомфортним.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Facebook хоче прогнати зі своєї платформи супротивників вакцинації проти Covid-19.

Нещодавно Знай передавав, що суд покарав жителя Тернопільської області. Той поїхав копати картоплю з діагнозом коронавірус.