Хітом мережі стали фото похорон ромського барона: у могилу для нього пішли чисельні дорогі речі, які немов знадобляться у потойбічному житті.

Читайте Знай в Google News!

Про один з таких випадків розповідає ресурс Секрета.нет.

На фото можна побачити як у могилу кладуть розкішний автомобіль (що, за переказами, все ж зустрічається менш часто), а також обладнану підземну спальню.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Похорони барона, фото з соцмереж
Похорони барона, фото з соцмереж

У могилі розміщують меблі, побутову техніку, одяг, елітний алкоголь, мобільні телефони, золоті вироби. Крім предметів побуту і розкоші, з покійним ховають все, що йому подобалося за життя. Бритва, капці, улюблена піжама, фікус в діжці - часом самі незвичайні предмети, які можуть скрасити загробне життя мерця.

За ромським звичаєм, жінки, присутні на похоронах, знімають з себе золоті прикраси і кидають в могилу. Після цього труну закривають залізобетонними плитами і зверху, для надійності, заливають перекриття бетоном — усе це заради того, щоб запобігти спробам зловмисників поцупити щось з сучасних "скарбів фараона Тутанхамона".

Як тут не згадати відомий бородатий й не дуже політкоректний анекдот:

Єврейська мама вчить свого худого сина:

- Синку, для початку ти одружись з українською. Вона відгодує тебе борщами, станеш гарний. Тоді розлучися й одружуйся з єврейкою, вона народить тобі дітей-євреїв. Коли тобі буде років 60, знову розлучись і одружуйся з циганкою.

Син:

- На циганці-то навіщо?

Мама:

- Як гарно вони хоронять!

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Похорони і поцілунки з "перчиком": померлий від Covid-19 митрополит зможе забрати когось "з собою"

Як повідомляв портал Знай.ua, У Києві зловили нелюда, наживався на людському горі: "Збирав гроші на похорон".

Також Знай.ua писав, що Похорони можуть "влетіти в копієчку": українцям назвали вартість смерті.