6 листопада 2014 року в сумнозвісному Донецькому аеропорту загинув Сергій Табала під позивним "Сєвєр". Хлопцю було лише 18 років, він був наймолодшим серед "Кіборгів", доброволець, який з Майдану відразу поїхав на війну.

Читайте Знай в Google News!

Історію бійця розповів на своїй сторінці в соціальній мережі "Фейсбук" фонд "Повернись живим"

У день своєї смерті Сергій чергував у диспетчерській вежі в аеропорту. Артилерійський снаряд 100-мм протитанкової гармати МТ-12 "Рапіра", який під час штурму вежі випустили проросійські бойовики не залишили молодому воїну шансів на життя.

""Як мало встиг...", — можливо подумаєте ви.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Як багато він встиг!" — упевнені ми! Далеко не кожен українець у свої 18 років боронив незалежність України. Далеко не кожен захисник погодився восени 2014 року захищати Донецький аеропорт. Сергію це було під силу!

Пам'ятайте про нього щодня. Світла пам'ять захиснику України!", — пишуть у дописі фонду.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, на Донбасі підірвалися українські захисники з лав ЗСУ: один загинув, трьох поранено

Також "Знай.ua" писав, воїни ЗСУ показали безглузді спроби найманців Путіна порушити тишу: реакція не змусила себе чекати.