На сайті Президента України з'явилася петиція від авторки Богатиренко Олени Григорівни. Суть звернення полягає в тому, щоб відновити пасажирські сполучення на водному транспорті по річці Дунай. Це б спростило пересування жителів прикордонних населених пунктів, розташованих на березі річки Дунай.

"Необхідно побудувати на Кілійському та Ізмаїльському суднобудівних заводах комфортабельні пасажирські судна сполученням річка-море. Такі як судна типу "Комета". Для перевезення пасажирів по річці Дунай і в прибережних водах Чорного моря. Для об'єднання в транспортну гілку міста Рені, Ізмаїл, Кілія, Вилкове і порт Усть-Дунайський з обласним центром, містом Одесою. Передбачити перерву в пасажирських перевезеннях на водному транспорті на час замерзання дунайських вод. Навесні відновлювати регулярні пасажирські рейси.",- написала Олена Богатиренко.

Збір підписів триває. На момент публікації матеріалу електронна петиція набрала 55 підписів з 25000 необхідних, однак у тих, хто з нею згоден, є ще 90 днів, щоб приєднатися до її підписання.

Нагадаємо, що Київ ризикує "почервоніти" в лічені дні

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", "червоний" Тернопіль б'є коронавірусні антирекорди

Також "Знай.uа" писав, що в Україні можуть ввести карантин вихідного дня, Степанов розкрив подробиці