Для українців з'явилися цікаві новини - у "Вінницькому обласному клінічному шкірно-венерологічному центрі" почала працювати нова послуга. Однак, на жаль, вона платна. Тепер жителі області зможуть отримати консультацію лікаря-дерматолога онлайн по фото через месенджер Viber.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню видання Naparise.

Смартфон, фото: gettyimages
Смартфон, фото: gettyimages

За інформацією журналістів, вартість даної послуги - 181,2 грн. Спочатку необхідно сплатити, після чого необхідно відправити фото і зв'язатися з лікарем, якому переслали фото шкіри. Подивитися покроковий алгоритм онлайн консультації можна на сайті центру. Він включає також телефонний діалог з медреєстратором, який визначить час спілкування з лікарем - тільки в "години прийому".

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Для ефективної консультації пацієнт повинен повідомити необхідні деталі і відправити на Viber 3-4 фотографії проблемного місця шкіри, зроблених при денному освітленні з різних сторін і різної дистанції. Пацієнту варто заздалегідь підготувати всі питання. Якщо по фотографії лікар не зможе визначити діагноз і призначити лікування, тоді пацієнта запрошують на безкоштовний прийом.

Варто також нагадати нашим читачам, що в харківській "інфекціонці" вже знаходиться 290 пацієнтів, 12 з них - в реанімації. Про це розповів директор Харківської обласної клінічної інфекційної лікарні Павло Нартов, пише KHARKIV Today. Пацієнти, які тільки приїхали до лікарні дихають киснем відразу в приймальному відділенні. За словами головлікаря "інфекціонка" завантажена вже на 100%. Всі 290 ліжок, які розраховані на хворих - зайняті.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Зеленський відправить хворих коронавірусом українців в "Феофанію".

Як повідомляв Знай.uа, Ляшко налякав киян "червоною" зоною - вже наступного тижня.

Знай.uа писав, Хмельниччина" почервоніла "ще більше-список тих, кому заборонили" шастати".