Овен

Несподівано приємна звістка для вас надійде з вуст того, кого ви вважали своїм недоброзичливцем. Зірки благоволять до романтичних знайомств і занять хобі.

Телець

У цей день намагайтеся дотримуватися правильне харчування і не налягати на солодощі — високий ризик набрати зайвого навіть від маленького шматочка тортика. Можливі конфлікти в робочому колективі. Любовний фронт подарує умиротворення і тишу.

Близнюки

Вирішуйте на відважний вчинок у своєму житті-він здатний змінити її в корені. Спілкування з дітьми і тваринами сьогодні зніме стрес і наповнить серце добротою. Уникайте суперечок зі старшим поколінням.

Рак

Намагайтеся не проявляти надмірну турботу про людину, тим більше якщо він цього не просив. Можна нарватися на грубість і відчути себе відкинутим. Замість цього подбайте про себе-відвідайте басейн або СПА-процедури.

Лев

Леви, сьогодні ви швидко розберетеся з домашніми справами. Похваліть себе за побутові досягнення і влаштуйте маленький осіннє свято. Прогуляйтеся під парасолькою, сфотографуйтеся на тлі красивого дерева. І запросіть з собою кохану людину-романтики багато не буває, і ваші відносини зміняться в кращу сторону.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Діва

Діви, сьогодні у вас гарний і бадьорий настрій. Зірки за вас раді, але будьте обачними, вибираючи співрозмовників — серед ваших знайомих є люди, що обожнюють нити і скаржитися на долю. Надішліть песимістів куди подалі, а самі займіться творчістю. Можливо, ви створите що-небудь особливе і незвичайне.

Терези

Терези, цей день подарує можливість налагодити відносини з близькими людьми. Організуйте цікавий захід - з конкурсами та іграми. І не забудьте про смачні Доповнення до свята — родичі оцінять і саморобні пельмені, і покупні солодощі. І намагайтеся частіше говорити теплі слова-вам нескладно, домочадцям приємно.

Скорпіон

Скорпіони, зірки повідомили, що день ідеальний для активного відпочинку. Відвідайте культурні заклади, пройдіться по магазинах, загляньте в боулінг. Загалом, займайтеся тим, на що ніколи не вистачало часу. Сьогоднішній вечір присвятіть спілкуванню з партнером по шлюбу — розмова по душах допоможе розібратися в давніх проблемах.

Стрілець

Стрільці, сьогодні у вас з'явиться тяга до пригод. Зірки радять бути обережнішими при виборі розваг — ризикуйте і пам'ятайте про золоту середину. Післяобідній час Підходить для вирішення побутових питань. Можете спокусити домашньою роботою коханої людини-разом і посуд мити веселіше, і вечерю готувати цікавіше.

Козоріг

Козероги, небесні світила хочуть задати вам питання: коли ви прогулювалися просто так-без будь-якої мети? Присвятіть сьогоднішній день відпочинку і постарайтеся забути про проблеми, що накопичилися. Можливо, у вас з'являться цікаві творчі ідеї, або ви зрозумієте, як поліпшити взаємини з коханою людиною.

Водолій

Водолії, ця доба підходять для спілкування з друзями. Не повідомляйте про свої плани-нагряньте без дзвінка і оцініть реакцію. Зірки впевнені, що приятелі прийдуть у захват і влаштують свято на вашу честь. Але вечір бажано провести вдома-побутові проблеми, на жаль, нікуди не поділися, і клопотати по господарству доведеться саме вам.

Риби

Риби, День багатий на спокуси-когось потягне на романтичні пригоди, а хтось захоче втягнутися в грошову авантюру. Зірки підтримують ваше бажання урізноманітнити життя, але будьте акуратніше — в складних ситуаціях радьтеся з інтуїцією. Увечері чекайте гостей здалеку - не забудьте перевірити вміст холодильника.