Жодних суттєвих дощів в Україні найближчим часом не очікується, понеділок, 9 листопада буде прохолодним, але досить комфортним. Відомий український синоптик Наталка Діденко поділилася у своєму facebook прогнозом погоди, яку слід очікувати українцям завтра.

Читайте Знай в Google News!

Щоправда, за словами Діденко, дощів у понеділок не буде взагалі.

"Скільки бачить синоптичне око - жодних суттєвих дощів в Україні найближчим часом не очікується. Усім найбільшим ледащо можна якраз попідганяти "хвости", щось доремонтувати, поприбирати, словом, на голову нічого не капатиме. Хіба що тумани заволочуть видимість, але це вже на відстані 200-500 метрів. А прибрати на балконі чи на подвір'ї тумани із романтичними серпанками явно не заважатимуть. Поступово холоднішатиме", - йдеться у повідомленні.

Завтра, 9-го листопада, протягом дня температура повітря становитиме +7+12 градусів, на Півдні +10+14 градусів. Надалі, по тижню, похолодання додаватиме по 2-5 градусів, поки в другій половині тижня не поповзуть нічні "мінуси".
У Києві понеділок буде без дощу, з періодичним туманом і денною температурою повітря близько +8 градусів.
Найближчий тиждень дозволить і гуляти, і працювати, і поки що не закутуватися у кілька шарів одежі - помірна врівноважена пізня осінь.
Ще б вірусам дати підсра...ка, помилуватися листопадовим кленовим листям, вигуляти вовняне пальто і можна спокійно очікувати на зиму.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, прогноз синоптиків ошелешив українців: скажена зима задасть жару - і морози, і "бабине літо".

Як повідомляв Знай.uа, зима здивує українців аномалією - такого ще не було.

Знай.uа писав, сніговики з бруду або справжня зима: українцям розповіли, чого очікувати від погоди найближчим часом.