Овен

Цей тиждень відмінно підходить для подорожей і розваг. Чи не перепрацьовувати на роботі, краще проведіть її в своє задоволення. У плані романтики, вас чекатиме приємний сюрприз від коханої людини ближче до середини тижня.

Телець

Не виключено, що зірки припасли для вас багато приємного в цей непростий тиждень. Можливо, що ваше життя кардинально зміниться, причому в кращу сторону. Ці зміни можуть бути непомітними, так що не поспішайте ображатися на долю.

Близнюки

У період з 9 по 15 Листопада, незалежно від масштабів ваших амбіцій, не забувайте про те, що вже маєте. Ці відносини, здається, справжні, особливі і обіцяють багато щастя. Не нехтуйте ними, подаруйте партнеру достатньо своєї уваги. Не дозволяйте поганим думкам приводити вас до препарування і руйнування любовного зв'язку.

Рак

Не захоплюйтеся драмою, насправді все не так складно. Ваші відносини мають майбутнє, адже в них є найголовніше — любов. Все інше - у ваших руках. Не дозволяйте негативному досвіду минулих років впливати на сьогодення. Ніякої загрози вашим планам не існує, якщо ви самі її не закликаєте. Будьте відкриті для розмови, і все обговорюйте з партнером. Побачите, все налагодиться.

Лев

Леви, останні кілька тижнів ви занадто зайняті своєю роботою. Ваші знайомі і домочадці хочуть більше спілкуватися з вами, проте вам не до них: то потрібно Новий звіт підписати, то з колегами план на місяць обговорити, то з партнером провести переговори. Але ж робота навряд чи зробить вас щасливішими, а ось друзі і кохана людина можуть. Займіться перестановкою пріоритетів.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще


Діва

Відновлення душевного балансу і гармонії призводить до змін в реальності навколо вас. Проведіть внутрішню роботу над собою. Позбавтеся від почуття провини і комплексу жертви. Загляньте в минуле і виділіть з нього отримані уроки. Життя занадто коротке, щоб витрачати його на роботу, яку ви ненавидите, або на відносини, які роблять вас нещасним. Усвідомте, що вам більше до душі і позбудьтеся від бур'янів у Вашому Особистому саду. Скоро ви зрозумієте, що заслуговуєте більшого.

Терези

На цьому тижні Терези будуть активно завершувати всі свої справи. Вам варто прислухатися до свого оточення і друзям. Не бійтеся почати контактувати з незнайомими і впливовими людьми. Ви здивуєтеся їх доброті, чуйності і простоті.

В середині тижня контролюйте свої фінансові витрати. Не витрачайте всі кошти, адже вас чекають більш важливі витрати. Весь тиждень приділіть яскравим емоціям, які будете із задоволенням згадувати протягом довгого часу.

Скорпіон

Скорпіон на цьому тижні рекомендується звертати увагу на все, що вони роблять. Постарайтеся не ризикувати, адже можете наштовхнутися на пастку. Посеред тижня вам доведеться прийняти важливе рішення. Перш ніж його озвучити, добре подумайте над своїми словами.

Стрілець

На цьому тижні Стрільці будуть собою дуже задоволені, адже докладуть максимум зусиль, щоб змінитися і поліпшити своє життя. Необхідно взяти себе в руки і показати власну надійність, силу і тверезість життєвих розрахунків. Якщо не вистачає внутрішніх резервів і спокою – пустіть в хід свою харизму.

Козоріг

Козероги, ретроградність планет змушує вас згадувати колишніх друзів і втрачені зв'язки? Переборіть себе і першим спробуйте налагодити відносини. Бути може, від вас тільки цього і чекали. Саме час поспілкуватися з родичами, кузенами і старими приятелями. Навіть якщо у вас були проблема — відпустіть їх. Прощення, розуміння і готовність бути їм другом окупиться.

Водолій

Перегляньте своє оточення. Намагайтеся більше спілкуватися з позитивними і успішними людьми і уникайте депресивних і демотивуючих людей. Вам пора рухатися вперед і тільки вперед. Подякуйте минулому і більше не озирайтеся на нього.

Риб

На цьому тижні вас, як ніколи, будуть оточувати плітки. Кращий спосіб з ними боротися-це ігнорувати і абстрагуватися. В іншому випадку є ризик зруйнувати відносини з близькою вам людиною. Також на цьому тижні потрібно проявляти витримку в спілкуванні - ви змушені будете слухати не дуже приємні коментарі про себе, але не