У США на виборчих перегонах перемогу отримав кандидат від демократів Джо Байден. Трамп його перемогу не визнає, обіцяє судитися і офіційно прокоментував свою поразку.

Читайте Знай в Google News!

Дональд Трамп, після оголошення перемоги Джо Байдена на президентських виборах у США, заявив, що не збирається здаватися і визнавати поразку. Він переконаний, що вибори були "вкрадені".

Про це він написав у своєму твіттер-акаунті в неділю, 8 листопада.

"Ми віримо, що ці люди - злодії. Машини великого міста корумповані. Це були вкрадені вибори... Неможливо уявити, щоб Байден обігнав Обаму в деяких з цих штатів", - написав Трамп.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Кампанія Трампа заявила, що буде домагатися перерахунку в Вісконсині і подала позови в штатах Пенсільванія, Мічиган і Джорджія, звинувачуючи демократів у фальсифікаціях.

"Ми були позбавлені права перевірити справжність цих бюлетенів. Це протизаконно, це порушує Конституцію, і ми будемо діяти з метою оскаржити результат", - заявив він, додавши, що доб'ється "масштабного позову в масштабах всієї країни".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, вибори в США, судові позови Трампа до Байдену, найвища явка за 120 років і карта голосування.

Як повідомляв Знай. ua, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Знай.uа писав, Трампа переодягли для гри в гольф відразу після заяв про перемогу Байдена: змінив президентські штани на бузковий наряд.