Королева Британії Єлизавета ІІ вперше вийшла у люди після проголошення карантину в масці. Вшанування могили Невідомого солдата змусило королеву показатися світу.

Про це повідомляє BBC.

Читайте Знай в Google News!

Королеві Єлизаветі 94 роки, а тому вона перебуває у зоні ризику під час пандемії коронавірусу, що змусило монаршу особу надзвичайно відповідально ставитися до карантину і самоізоляції. Королева передала всі офіційні публічні зобов'язання іншим членам королівської родини, сама ж відповідає лише за ті, які можна зробити онлайн.

Відвідини могили Невідомого солдата - перша подія, яка “вивела” королеву. Щоправда, це вшанування було приватним - люди змогли роздивитися лише світлини, на яких Єлизавета у чорному пальті, чорному капелюшку і великій чорній масці стоїть перед могилою. Королева має з собою чорну торбинку. Єдиним кольоровим моментом є брошка-квітка, прикріплена на пальті. Швидше за все, ця квітка - червоний мак.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня
Показати ще

Червоний мак — символ пам'яті жертв Першої світової війни, а згодом — жертв усіх військових та цивільних збройних конфліктів, починаючи із 1914 року. Ці відвідини присвячено сторіччю заснуванню могили. У Великій Британії пам'ять про Першу Світову війну досі залишається напрочуд болючою і промовистою.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, дядько Кейт Міддлтон не стримався через поведінку Меган Маркл і Гаррі.

Як повідомляв Знай. ua, Меган Маркл і Гаррі відмовилися відвідати монаршу сім'ю, серце Єлизавети II розбите.