Дональд Трамп програв вибори своєму опонентові-Джо Байдену, проте він не збирається здаватися. Найвідоміший президент-шоумен в історії Сполучених Штатів продовжує генерувати креатив. Наприклад, чергова прес-конференція команди Дональда Трампа пройшла в Four Seasons. І це не фешенебельний готель.

Команда Дональда Трампа виступила перед шанувальниками екс-президента... на парковці магазину садівничих товарів Four Seasons! З такими шоу ще жоден президент США не виступав. Крім магазину товарів для саду, поруч з цією парковкою знаходяться секс-шоп і Крематорій! І дійсно, кращого місця для прес-конференції не придумати.


Соціальні мережі гадають, який прихований сенс мав вибір місця для проведення прес-конференції командою Трампа. Зрозуміло, про це ніхто не розповідає, але очевидно одне – такого любителя піару, як Дональд Трамп, на президентському кріслі США вже ніколи не буде. Якщо він, звичайно, не оскаржить результати виборів і не виграє суд.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Раніше повідомляли, вибори в США, судові позови Трампа до Байдену, найвища явка за 120 років і карта голосування.

Як повідомляв Знай. ua, Байден практично оголосив про свою перемогу.

Знай. ua писав, Трампа переодягли для гри в гольф відразу після заяв про перемогу Байдена: змінив президентські штани на бузковий наряд.