У мережі розповіли про те, хто такий Джо Байден, який став новим президентом Сполучених Штатів Америки. Також спливли скандальні факти про головну людину Америки, про які точно ніхто не знав.

Відповідне відео опублікували на каналі "акценты" в YouTube.

Джозеф Байден є американським політичним і громадським діячем. Він з'явився на світ в Пенсільванії, а політичний шлях з'явився ще від його дідуся, який, свого часу, був сенатором Пенсільванії.

Також відомо, що Байден навчався на різних напрямках і був у католицькій школі, Ньюаркському університеті Делавера, вчив історію і політологію, а також вчив юридичні науки в коледжі Нью-Йорка.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Читайте Знай в Google News!

У політику Джо Байден прийшов ще в 1972 році, коли він в 30 років перший раз зайняв крісло сенатора. Варто зауважити, що він переобирався на посаду сенатора 5 разів і навіть хотів зайняти крісло президента США двічі, але ще до початку голосування знімав свою кандидатуру.

Цього року Байдену, все ж таки, вдалося стати главою Сполучених Штатів, з чим його привітав і український президент Володимир Зеленський. Але в ЗМІ спливла скандальна інформація про те, що Джо Байден може бути пов'язаний з українською фірмою Burisma, де 6 років тому працював його син.

Скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube
Скріншот до відео з каналу "акценти" в YouTube

Крім того, Байдена звинуватили і в тому, що він чіплявся до жінок, оскільки в минулому році кілька жінок публічно заявили про це. Сам же Джо Байден стверджував, що нічого неналежного в його поведінці не було.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Також стало відомо, що Байдена звинувачують у жорстокій поведінці з главою РФ Володимиром Путіним. Крім того, в період сенаторства Байдена "використовував фрагменти промов інших політиків", через що його звинуватили в плагіаті і брехні.

Нагадаємо, що мер Києва Віталій Кличко привітав Джо Байдена з перемогою на американських виборах президента.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дональд Трамп розкритикував Джо Байдена і заявив, що не буде здаватися.

Також "Знай.ua" писав, що експерти розповіли, як вплине перемога Джо Байдена на виборах на Україну.