Ще вчора було відкрито справу за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство" з позначкою "безвісти зниклий" через відсутність Кернеса, як зараз з ним зробили фото в лікарні.

Наближений до мера Харкова бізнесмен Павло Фукс опублікував фото Геннадія Кернеса, зроблене в німецькій клініці Шаріте. "Геннадій Адольфович передає привіт з Шаріте", - написав він під публікацією.

Читайте Знай в Google News!

Справу було відкрито через звернення активіста, який повідомив про відсутність зв'язку і даних про місцезнаходження Геннадія Адольфовича. Повідомляється, що політик відсутній в Україні вже протягом більше 50 днів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Однак згодом інформація була видалена з сайту поліції. Новина була "знята з сайту як некоректна і неактуальна". Після виборів він в черговий раз був оголошений Харківським міським головою, перемігши в першому турі з результатом 60,34%.

Однак виборчі перегони довелося провести в лікарнях після госпіталізації через коронавірус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Кернес Шредінгера: поліція завела справу про зникнення мера Харків. Загострення хронічних захворювань зажадали лікування в Шарите в Берліні. У його команді протягом останніх двох місяців спростовували чутки про його смерть.

Як повідомляв "Знай.ua", копи поставили хрест на зниклому Кернеса: "Немає сенсу..."

Знай.ua писав, хворий Кернес поступився кріслом подружці Кучера: "Я відмовляюся"