Відеоблогер і підприємець Сергій Корнак продовжує обговорювати актуальні теми і, зокрема, українських політиків. Але цього разу блогер вирішив охопити велику аудиторію, тому звернувся до своїх підписників і попросив їх проголосувати, чи підтримують вони Верховну Раду України.

Відповідне відео Сергій Корнак опублікував на своєму каналі в YouTube.

За словами Корнака, конкуренція, яка сьогодні є серед партій українського парламенту, "прийняла мерзотні обороти". Крім того, він торкнувся і партії "Батьківщина", підкреслюючи, що вони тільки говорять про те, що все погано, а також партію "ЄС", яка робить погано країні.

Читайте Знай в Google News!

"Партія "ЄС" робить все, щоб в країні ситуація погіршилася. Партія "Батьківщина" тільки гавкає про те, що погано, пропонуючи якісь речі, які ніхто ніколи не приймає, і до влади вона ніколи не приходить", - заявив Сергій Корнак.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Блогер вирішив підняти тему щодо роботи Російської Федерації, підкресливши, що вона не може нічого робити. За його словами, Росія може тільки експортувати і не більше. Також блогер вважає, що наш парламент "треба розігнати".

"Ліві люди, нічого для України не роблять, собачаться, лаються, б'ються. Що буде, якщо будемо обирати нову? Ніхто не знає, але і боятися цього не треба", - закликав Сергій Корнак.

Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube
Скріншот до відео з каналу Сергія Корнака в YouTube

Він також згадав і вибори, які пройшли в Україні наприкінці жовтня, підкресливши, що підрахунки - "просто мерзотні". За його словами, у Віталія Кличка явно не було підтримки народу в 50%, його нібито "натягнули", бо спочатку було 47-48%.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

"Але все одно, це дає хоча б можливість таким, як я, і ще багатьом людям, хоча б заявити про себе. Людей прогресивних багато, шанс єдиний - просто вибори", - підсумував блогер.

Нагадаємо, що блогер Сергій Корнак розповів, що він думає про колишнього українського президента Петра Порошенка.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сергій Корнак проаналізував роль нардепа Юлії Тимошенко в політиці.

Також "Знай.ua" писав, що підприємець Сергій Корнак висловив свою думку щодо Дмитра Разумкова.