Овен

Сьогодні влаштуйте собі маленьке свято непослуху. Робіть тільки те, що хочеться. Поїжте, нарешті, шкідливого, але смачного. Танцюйте перед дзеркалом, цілуйтеся на даху, запускайте небесні ліхтарики. Ваше єдине завдання на сьогодні-бути щасливим.

Телець

Дуже сприятливий день в професійному сенсі. Ви зібрані, креативні, готові пропонувати нові ідеї та очолювати колективну ініціативу. Начальство обов'язково оцінить вас по достоїнству. Трохи гірше йдуть справи в сім'ї-кожен може почати тягнути "ковдру" на себе, спробуйте зайняти нейтральну позицію або взяти на себе роль миротворця.

Близнюки

Будьте максимально чесні з тими, кого любите. Навіть найменша і безневинна на перший погляд брехня може мати довгограючі і неприємні наслідки. Для здоров'я буде корисно вибратися за місто, на річку або подихати лісовим повітрям, збираючи гриби.

Рак

Раки, зазвичай ви намагаєтеся не виділятися з натовпу і ведете себе скромно і стримано. Сьогодні зірки радять відступити від своїх правил - цей день ідеальний для того, щоб блиснути талантами. Публічні виступи пройдуть вдало, але будьте готові до незручних і каверзних питань — дехто незадоволений вашими успіхами і перемогами.

Лев

Леви, зосередьтеся на вирішенні виробничих питань — сьогодні багато чого буде залежати від вашої активності. І не бійтеся пліток — вашій репутації не зможуть нашкодити ні заздрісні колеги, ні злі конкуренти. На любовному небосхилі можливі невеликі опади, але ви впораєтеся з проблемами самостійно.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Діва

Діви, зірки сказали, що сьогодні ваше життя зміниться в кращу сторону. Так, так, чорна смуга закінчується-представники знака можуть готуватися до приємних сюрпризів і подарунків від фортуни. Можете заручитися підтримкою друзів і родичів. І не забудьте загадати бажання — удача відвідає тих, хто вірить в диво і диво.

Терези

Терези, намагайтеся ретельно обмірковувати кожен крок і чиніть так, як підказує інтуїція. В цілому сьогоднішній день пройде непогано, головне, не відволікатися і не витрачати час на вирішення чужих проблем. Вечірній час присвятіть спілкуванню з близькими людьми — домочадці скучили і потребують турботи.

Скорпіон

Скорпіони, зірки радять сконцентруватися на вирішенні грошових питань — сьогодні у вас з'явиться шанс поліпшити ситуацію в сфері фінансів. Миттєвого збагачення чекати не доводиться, але зайві кошти з'являться. Подумайте про те, куди витратити прибуток, і обов'язково поцікавтеся думкою коханої людини.

Стрілець

Стрільці, вас чекає чудовий день. Ви легко реалізуєте сьогоднішні плани і зумієте викроїти час для активного відпочинку і розваг. Але постарайтеся позбутися від непотрібних контактів-спілкуватися з неприємними людьми зовсім не обов'язково. Краще зустріньтеся з тими, кого ви давно не бачили — зірки говорять про друзів дитинства.

Козоріг

Козероги, ви хлопці делікатні, і навколишні люди сприймають вашу тактовність, як слабкість. Не бійтеся образити когось критикою або зауваженнями і відповідайте відмовою на прохання — ви не зобов'язані витрачати час на вирішення чужих проблем. В ідеалі присвятіть день відпочинку-відвідайте далеку рідню або прокотитеся на природу.

Водолій

Водолії, сьогоднішній день можна назвати днем шопінгу. Придбання виявляться вдалими, і ви зможете похвалити себе за економність і розумні витрати. Ситуація на любовному фронті складається незвично і цікаво. Вас чекають приємні знайомства-Купідон зумів "підстрелити" симпатичних представників протилежної статі.

Риби

Риби, економте сили і не плануйте багато важливих справ на цю добу. Енергія знадобиться ввечері-можливо, сьогодні вам доведеться самостійно вирішувати сімейні та побутові проблеми. Якщо втомитеся, влаштуйте сеанс медитативної перезавантаження. Або просто пройдіться по магазинах-раптом знайдете річ, про яку ви давно мріяли?