Глава Верховної Ради Дмитро Разумком захворів на covid-19.

Читайте Знай в Google News!

Коронавірус все більше поширюється серед представників української влади. На другий день після того, як у президента Володимира Зеленського виявився позитивним тест на covid-19, хвороба наздогнала і спікера Верховної Ради Дмитра Разумкова.

Глава ВР відправився на самоізоляцію. Про це повідомив сам Разумков на своїй офіційній сторінці у Facebook.

Він зазначив, що отримав позитивний результат тесту і тепер працюватиме дистанційно.

"Відчуваю себе нормально. Сподіваюся, так буде і далі", - написав Разумков та нагадав про необхідність дотримання карантинних обмежень.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Варто зазначити, що багато українців звинувачують владу у тому, що вона нічого не робила для того, щоб забезпечити простим людям лікування від небезпечної хвороби.

Так, президент Федерації баскетболу України Михайло Бродський закликав хворого на covid-19 Володимира Зеленського лікуватись у звичайній лікарні, щоб на собі перевірити стан медицини в Україні та "зрозуміти долю простих людей, які задихаються без кисню, місця в реанімаційних і без ліків".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у президента України Володимира Зеленського виявили коронавірус

Як повідомляв портал Знай.ua, хворого на коронавірус Зеленського закликали лікуватися у звичайній лікарні

Також Знай.ua писав, хворий Зеленський порадив українцям лікувати коронавірус "вітамінками"