Успішний український підприємець і співвласник мережі кінотеатрів "Планета кіно" Дмитро Деркач розкритикував ініціативу уряду про введення в Україні карантину вихідного дня.

Читайте Знай в Google News!

Як відомо, раніше Кабінет Міністрів України погодив рішення про введення карантину "вихідного дня", який діятиме з 14 листопада по 30 листопада 2020 року.

"Ну що ж карантин вихідного дня ввели, ніяких компенсацій, податкових канікул, безвідсоткових позик, допомоги співробітникам закритих компаній.

Кінотеатри до 80% доходу отримують саме у вихідні. У будні дні люди не ходять у кінотеатри, вони активно натовпами їздять в громадському транспорті.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Попрацюємо тиждень, після цього, ймовірно, доведеться закрити всі наші кінотеатри і звільнити 500 співробітників. Залишити цих людей без роботи і зарплати.

Ми робимо величезну ставку на нашу команду, ретельно відбирали, навчали співробітників, формували корпоративну культуру. Багато менеджерів, директори, адміністратори кінотеатрів працюють з нами з 2008 року або з моменту відкриття чергового кінотеатру.

І це все при тому, що у нас безпечно, що підтверджується міжнародними дослідженнями. У нас набагато безпечніше громадського транспорту, який продовжить переповнюватися в будні дні. Я не розумію, як можна було придумати цей ідіотизм вихідного дня", - написав Деркач на своїй Facebook-сторінці.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, медик назвав найнебезпечніші місця з коронавірусом: це важливо запам'ятати.

Як повідомляв портал Знай.uа, карантин в Україні триватиме до квітня 2021 року.

Також портал Знай.uа писав, що глава МОЗ Максим Степанов заговорив про скасування операцій через карантин.