Овен

У цей день ви зробите незвичайне відкриття, здатне перевернути ваше життя з ніг на голову. Але не поспішайте ділитися ним з оточуючими — спочатку протестуйте з усіх боків. Любовний фронт обіцяє перспективне знайомство.

Телець

Ви витаєте в хмарах, але "жорстока" реальність може різко опустити на землю. Зірки кажуть, що у вас можливі побутові поломки і незначні, але неприємні проблемки зі здоров'ям, на зразок відкололися зуба. Але зірки не так вже й злі-неприємності сьогодні будуть компенсовані несподіваним грошовим надходженням.

Близнюки

Зірки кажуть, що ви зустрінетеся з людиною, про яку встигли забути. Але тепер ваша зустріч не випадкова - це або взаємовигідна співпраця, або любовний роман, або ви станете друзями, відкривши один в одному багато нових, не помічених раніше, якостей. У сімейних справах вам, можливо, доведеться взяти на себе роль третейського судді і вирішити конфлікт між домочадцями.

Рак

Раки, вас чекає непоганий день. Але намагайтеся тримати себе в руках і не вступайте в дискусії з керівництвом — шеф, як відомо, завжди правий. Якщо хочеться висловитися, дочекайтеся вечора-післяобідній час якраз підходить для спілкування з друзями. Влаштуйте веселі посиденьки і забудьте про проблеми, які вас турбують.

Лев

Леви, сьогодні зірки радять зайнятися справами, які ви відкладали — є шанс досягти непоганих результатів за короткий термін. А коли позбудетеся від обридлого вантажу проблем, здзвонитеся з друзями — у приятелів з'явилися цікаві ідеї, що стосуються розваг. Тільки пам'ятайте про міру і не розтягуйте посиденьки до півночі.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Діва

Діви, вам посміхнеться фортуна - день багатий на приємні події. Намагайтеся частіше бувати на свіжому повітрі і не відмовляйтеся від запрошень на цікаві заходи. Найщасливішими стануть вільні представники знака. Половинка на вашій кухні з повітря, звичайно, не матеріалізується, але ситуація в особистому житті покращиться.

Терези

Терези, сьогодні ваш настрій буде залежати від того, як складаються відносини з оточуючими. Намагайтеся не піддаватися на провокації і уникайте спілкування зі сперечальниками і скандалістами. У темний час доби корисно прогулятися — свіже повітря додасть бадьорості, і від осінньої нудьги не залишиться навіть спогадів.

Скорпіон

Скорпіони, зірки кажуть, що сьогодні ви можете зіткнутися з конкурентами. Намагайтеся частіше радитися зі своєю інтуїцією — чуття допоможе у вирішенні складних виробничих питань. І будьте поблажливішими до близьких людей-родичі не в дусі і потребують підтримки і щирої турботи.

Стрілець

Стрільці, сьогодні вдасться врегулювати питання, пов'язані з фінансами. У мільйонерів ви не перетворитеся, але ситуація в грошовій сфері порадує. Залишилося подумати про витрати і вкладення — і шопінг, і угоди пройдуть вдало. Увечері влаштуйте перезавантаження-поспілкуйтеся з людьми, поруч з якими ви відчуваєте себе комфортно.

Козоріг

Козероги, ви склали багато планів на сьогоднішній день - не поспішайте і виберіть найперспективнішу ідею. Вам вдасться досягти успіху і заручитися підтримкою впливових людей. Особисті питання зірки радять вирішувати після обіду-спробуйте вгадати бажання коханої людини і не забудьте про романтичні сюрпризи.

Водолій

Водолії, гороскоп обіцяє насичений день. Службові проблеми здадуться легкими, і атмосфера на роботі порадує — сьогодні ви зможете знайти спільну мову навіть з тими, хто вам неприємний. Ситуація на любовному фронті складається ідеально — вашим відносинам з половинкою заздрять і друзі, і зірки (не хвилюйтеся, не наврочать).

Риби

Риби, ви хлопці здатні, але не вмієте «продавати» свої таланти. Сьогодні вдасться змінити ситуацію-подумайте про саморекламу і не забудьте про користь сарафанного радіо. Багато хто отримає підтримку з несподіваного боку. Не відмовляйтеся від цікавих пропозицій про співпрацю і не бійтеся приймати відповідальні рішення.