Користувачам Instagram доведеться звикати до нового дизайну головного екрану програми. Вперше за "багато років" він зміниться. Про це йдеться в офіційному Twitter-акаунті The Verge.

Так, на головному екрані з'явиться вкладка під назвою Reels.

У The Verge пояснили, що це сервіс всередині програми для запису відео довжиною в п'ятнадцять секунд, який дозволяє додавати до них музику і ефекти.
Крім "рілзов", на головному екрані з'явиться вкладка Shop. Як нагадує The Verge, сторінку покупок з можливістю оплатити їх через Facebook Pay в Інстаграме запустили влітку 2020 року.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Вкладку, де користувач бачить лайки до своїх фото, і вкладку створення нового поста перемістили в правий верхній кут до іконки особистих повідомлень.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, що компанія Sony привітала Microsoft зі стартом продажів Xbox Series. Дивно, що дві конкуруючі компанії зберігають порівняно хороші відносини.

Як повідомляв Знай.uа, оновлення YouTube Music отримав велике оновлення, яке пропонує користувачів аж 8 добірок, грунтуючи на їх перевагах. Схоже, алгоритми працюють куди краще, якщо порівнювати зі Spotify.

Також Знай.ua повідомляв, експерти з DxOMark вже оцінили якість і можливості камери iPhone 12. Правда, оцінку вони свою не назвали, але це лише питання часу.