В ефірі програми" Право на владу " у четвер, 12 листопада, виступив екс-міністр економічного розвитку, торгівлі та сільського господарства України Тимофій Милованов. Обговорювалося, що країна просто не переживе ще один локдаун в економічному плані.

Тимофій Милованов заявив, що держава буде змушена ввести жорсткий карантин.
Він сказав, що уряд буде змушений вибирати між тим, щоб люди гинули і політичною доцільністю, як це було в серпні і вересні.

"Минулого разу ми вибрали політичну доцільність, і в підсумку у нас те, що ми в нашій економічній школі називаємо "Чорний сценарій". 9000 людей загинуло. Помножте це на 2 і ви побачите, що в кінці року загине 20 000 людей.",- сказав Милованов.

За словами Мілованова, ми не вводимо жорсткий карантин тому, що у нас немає грошей. Однак, як показує приклад Румунії, де теж вводили" м'який " локдаун, карантин вихідного дня не спрацює. А щоб не терпіла крах економіка, державі необхідно розробляти і впроваджувати систему субсидування бізнесу. Милованов зазначив, що на це ще є час. Якщо система субсидування не буде впроваджена, державі не вдасться відшкодувати ті втрати, які понесе бізнес.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, у Києві померла дружина ексміністра охорони здоров'я: "не зміг врятувати... прощай".

Як повідомляв Знай. ua, коронавірус заважає боротьбі з іншими небезпечними захворюваннями, ВООЗ.

Також Знай. ua писав, мутація Covid-19 вразила вже п'ять країн, інфіковані сотні людей і мільйони тварин.